LifeGeek Magazin

LifeGeek Magazin

A HopTop Brewery együtt ünnepel a 15 éves PASO zenekarral

2018. május 31. - Gál Ágnes

hoptopheader.jpg

Nyárhoz közeledve bemutatnánk egy új hűsítő itókát sör-, illetve a Pannonia Allstars Ska Orchestra rajongó Olvasóink számára. Megjelent ugyanis a HopTop Brewery ínyenc különlegessége, mely a kezdődő napfényes hangulatot laza kis ska dallamokkal spékelné tovább. Tehát “tölts és tölts”!

Ez volt ugyanis a május 22-ei sajtótájéztató jelmondata, melyet nemsokára ki is fejtünk! Remélhetőleg mindenki ropta már legalább egyszer egy kicsikét a ska zenéjéről híres zenekar muzsikájára. Számotokra ugyanis nagyimg_9692.jpg hír lehet ugyanis, hogy idén lett 15 éves a zenekar. Tehát illendő módon ideje is ünneplésbe fogni, nemde? A HopTop Brewery kreatív munkálatokba is kezdett rögest a tagokkal karöltve, melynek gyümölcse 1500 kiváló palack lett. A szülinapi nagykoncerten talán már hallhattátok is az új számot, mely az As One címet viseli. Ha mégsem akkor segítünk a a dallamok pótlásában egy remek tippel: a sör "töltése" mellett zeneletöltésre is lehetőség nyílik amennyiben vennétek a bátorságot és megkóstolnátok a nedüt. Tehát az üvegen található QR-kód elvezet az ünnepi dalhoz, így a fesztiválok nyitásáig bőven tud bárki barátkozni vele!

 

A tájékoztatón emellett az alkotókat faggattuk a munka menetéről, illetve az ihletforrásokról. Ali Rawech Szami, a sörgyár alapítója és vezetője mesélt nekünk a koncepcióról, amiből végül egy testes, karakán, ám mégis fiatalos lendületű 8%-os sör kerekedett. „Egy olyan sört szerettünk volna megalkotni, ami mindannyiunknak ízlik, mely az eddigi összes elkészült sörünkknél is iránymutató szempont volt.” Így néhány baráti kostolót követően körvonalazódni is kezdett az a közös vonal, ahol említésre került az ausztrál komló, mint jó irány. Egy pikáns, markáns, gyümölcsös ízvilág. Természetesen az együttes többször meg is látogatta a híres Főzdeparkot és lelkesen segítették a közreműködést a zenekar történetének második saját söre megszületésénél.

 

Ám erről bővebben a Pannonia Allstars Ska Orchestra frontembere, Tóth Kristóf is mesélt nekünk. A közös munkát rugalmasnak írta le, amiben minden résztvevő maximálisat beleadott. "Szerettük volna, ha nem "csak" egy zenekari sör, hanem valami extra." A HopTop Brewery pedig minden bizonnyal be is váltotta a reményeket, hiszen egy erős sör kerekedett, mely némileg talán kicsit becsapós is, hiszen nem érződik annak, de annál jobban tud csúszni. „A legjobb rész persze a közös ötletbörze, kóstolgatás és a sörfőzés volt." 
Kis számmisztika is játszik a történetben, bár ezt inkább a sors alakította így: a XV. éves jubileumra 1500 palack PASO Ska IPA készült, amiből 150 egyedi, autogrammal ellátott. Tehát további szavak helyett inkább mutatjuk hol is lehet lecsapni a különleges portékára:

 

A PASO ska IPA alábbi helyeken kapható:
Sörpatika Gödöllő - 2100 Gödöllő,Petőfi Sándor tér 8.
Kapca - Szeged, Rákóczi u. 1.
Szakkör - 6000Kecskemét, Bercsényi utca 3.
Beers & Books - 1136 Budapest, Pannónia utca 46/b
Különleges Sörök Boltja - 1136 Hegedűs Gyula utca 32

 

Házhozszállítás:
Beerselection - 1085 Budapest, József krt 22-24. - a Blaha Lujza és Rákóczi tér között
Beer Shop Budapest - 1112 Budapest, Oltvány Árok 5/B.

 

Képek forrása: Gál Ágnes Photography

A bejegyzés trackback címe:

https://lifegeek.blog.hu/api/trackback/id/tr10014013944

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása