LifeGeek Magazin

LifeGeek Magazin

Mire készüljünk az új Marvel trailer alapján? Íme az Infinity War!

2017. december 06. - Gál Ágnes

avengers_infinity_war_banner_vanity_fair_by_mintmovi3-dbv0srx.png

Avagy beszéljünk egy kicsit mi is az MCU új dobásáról, mellyel aktuálisan felcsigázta a népet egy izgalmas Black Panther előtt! Nem vagy képregényrajongó, miért is érdekes a hír? Jelenleg csupán az egész világ erről a trailerről beszél, úgyhogy ideje felzárkózni! 

Külön érdekessége az előzetesnek, hogy nem csak én vártam konkrétan órákat visszaszámlálgatva, hanem világszintű trend-jelenség máig mindenféle social media platformon, de nézzük egyelőre a YouTube-on tett rekorddöntő számokat.

- Első helyet nyert egy 230 milliós megtekintés alapján, mely az első 24 órában futott le. Miket utasított maga mögé?

- Stephen King bohócát sokan vártuk újra a vásznon, mégpedig egy 197 millió ember generálta első napi nézettséggel.

- Aztán a már sokadik részt számláló, The Fate of the Furious következik, mely a széria nyolcadik része. A megjelenése konrétabban 139 milliós tömegett vonzott az első 24 órájában. Tehát jelenleg így néz ki a rekordlista.

A studió pedig egyik legutóbbi twittjében elegáns módon köszönetet is mondott a lelkes nézőtábornak:

"Thank you to the best fans in the universe for making @Avengers #InfinityWar the most viewed trailer of all time with 230 million views in 24 hours! See you all May 4th"

Viszont ássunk egy kicsit a rajongás mélyére, amihez hoztam egy csodás ábrát a legizgalmasabb szempontokról. Speciálias a Twitter és az ottani kommentek elemzésével foglalkozunk ezúttal. Ám ettől függetlenül is érdekes belegondolni, hogy mennyi ember fent tud akadni azon, hogy egy férfinak szakálla van az aktuális filmben vagy sem, nemde? Csak így tovább, Cap!

201711_fizz_beardedamerican-2.jpg

Összességében az Infinity War egy korszak lezárását hozza majd el, mely egy tízéves univerzum mérföldkővének súlyával bír, majd egy új generációt léptet az eddig megszokott karakterek helyére. Tehát igencsak nagy felelősség van ezáltal is a harmadik Avengers film vállain. Emellett egy efféle csinos castinggal az időt kimérni, illetve ennyi grandiózus filmet egy méltó lezárás alá hozni szinte lehetetlen feladatnak tűnik elsőre. A feladat adott, több filmen átívelve Thanos és a kövek szerepe jelen vannak, hőn szeretett szuperhőseink hátterét is jól ismerjük egyedi filmjeik által. A kérdés csupán, hogy mit sikerült egy végső menetben ebből kihozni és vajon sikerül-e összekötni a szálakat egy csomópontban, mindezt kiegyensúlyozott és minden szempontból méltó módon. Ettől függetlenül én minden egyes percét élvezettel néztem már a trailernek is, pláne kíváncsian várom Thanos ámokfutását! Következzék egy iránytű azon olvasók számára, akik viszont némileg elvesztek az évekig szorosan egymásra építkező sokaságban. Csak, hogy tudjátok mi merre, amennyiben nekivágtok a kalandnak:

dp2ofmguqaalud3.jpg

Tehát maratonra fel, van bőven alapanyag! Az április 26-ai bemutatóra épp heti egy megtekintéssel végezni tudtok! Ugyanis szerencsénkre mi egy héttel előbb láthatjuk majd a filmet, mint a tengerentúli geekek. A héten még mesélünk egy kicsit az Infinity Stones világáról (Végtelen Kövek), illetve néhány koncepcióról mire is számítsunk mikor elkezdődik a háború, addig pedig ennyi izgalom elég mára.

Képek forrása: Google

A bejegyzés trackback címe:

https://lifegeek.blog.hu/api/trackback/id/tr1113436463

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása